Skip to main content

Schoonmaakbedrijf in Katwijk

Uw lokale schoonmaak bedrijf

Interieurverzorging betekent voor ons: alles schoon afleveren wat u schoongemaakt wilt hebben. Hieronder verstaan wij het schoonmaken van bureaus, tafels, lampen, stoel- en tafelpoten, vingerafdrukken van deuren verwijderen, ontkalken van toiletten en overig sanitair.

Wij verzorgen het interieur in vele panden in de regio Katwijk. Onze thuisbasis omdat ons kantoor in Katwijk is gevestigd. Of u ons nu eens in de maand, week of meerdere keren per week wilt zien, wij passen ons aan uw wensen aan.

Als schoonmaakbedrijf werken wij in zowel de particuliere als zakelijke markt.

Reguliere schoonmaak
Bij reguliere schoonmaak nemen wij het schoonmaken van uw pand compleet uit handen. Op basis van een intake gesprek stellen we een schema voor. Dit schema dienst als basis voor de periodieke schoonmaak. Onze medewerkers denken hierin mee, als zij verbeteringen zien zullen zij die zeker aangeven. Ons doel is: u bent altijd tevreden.

Eenmalige schoonmaak
U kunt ons ook inhuren voor een eenmalige schoonmaak. Bijvoorbeeld bij een bouwoplevering. Wilt u eerst ervaren hoe wij werken? Dat kan ook. Wij verzorgen dan eenmalig de schoonmaak zodat u kunt zien hoe wij werken.

Kies voor één aanspreekpunt

BB Dienstverlening B.V.
Scheepmakerstraat 6-C
2222 AC Katwijk

Tel: 071 – 40 85075
info@bbdienstverlening.nl

BB Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf uit Katwijk. We werken veel in de regio Leiden, Oegstgeest, Noordwijk en Wassenaar maar ook verder. We specialiseren ons in schoonmaak, glazen wassen, gevelreiniging en onderhoud aan vloeren. Zowel voor particulieren als bedrijven en VVE’s.

“Van Binnen naar Buiten, Alles schoon”