Skip to main content

Diensten

“Van binnen naar buiten álles schoon!”

Zakelijke diensten

BB Dienstverlening maakt alles schoon. Natuurlijk de entree en hal. Van werkplekken tot liften. Je keuken en toiletten. Spreekkamers en vergaderruimtes. Ramen wassen we buiten én vanbinnen. Een patio, de gevels? Nemen we mee! En de vloeren. Heel belangrijk, want ze worden intensief gebruikt. We zijn er een echte specialist in.

Waar maken we schoon?

BB Dienstverlening maakt schoon in kantoren, kantoorpanden, verzorgingstehuizen, winkels, VVE-omgevingen, logistieke centra. We zijn hier vast nog wat vergeten. Maar eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of kunt ons er vinden.

Leg daarom jouw situatie gerust aan ons voor.

Speciaal voor particulieren

We houden je huis regelmatig schoon. Net als ramen en gevels. Bij ons kun je zelfs eenmalig terecht. Bijvoorbeeld wanneer je je huis te koop wilt zetten. Of net hebt gekocht. En bij die bijzondere gelegenheid met speciale gasten.

Oplevering

Klanten bellen ons bij de oplevering van nieuwbouw of na renovatie. Vaak ligt er bouwgruis en zie je nog de nodige verf- en kitresten. Hardnekkig en lastig te verwijderen.

Zeker bij verfspetters op ramen zijn krassen met een ondeskundige aanpak zo gemaakt. Die gaan er nooit meer uit. Een investering in BB Dienstverlening scheelt je bakken aan tijd en frustratie.

Kies voor één aanspreekpunt

BB Dienstverlening B.V.
Scheepmakerstraat 6-C
2222 AC Katwijk

Tel: 071 – 40 85075
info@bbdienstverlening.nl

BB Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf uit Katwijk. We werken veel in de regio Leiden, Oegstgeest, Noordwijk en Wassenaar maar ook verder. We specialiseren ons in schoonmaak, glazen wassen, gevelreiniging en onderhoud aan vloeren. We zijn er voor particulieren, bedrijven en VVE’s.

Vrijblijvende prijsaanvraag

  Ervaringen van klanten

  • “Sinds BB Dienstverlening uit Katwijk een van onze scholen in Leiden schoonmaakt is de schoonmaakkwaliteit omhoog geschoten en is die bewuste school ineens de schoonste van allemaal. BB Dienstverlening heeft gewoon echt verstand van schoonmaak en dat merk je aan alles. De medewerkers hebben hart voor de schoonmaak en voor onze school. En dat nog eens voor een vriendelijke prijs. Wat kan samenwerken met een schoonmaakbedrijf leuk zijn, nooit gedacht!”
   Paul Veninga – Facilitair manager
  • “Ik heb BB Dienstverlening leren kennen als een sociale partner die open staat om werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden. Re-integratie Leiden begeleidt als eerste werkzoekenden uit de bijstand met het doel om hen weer zelfstandig een toekomst op te laten bouwen. Met trots kunnen we zeggen dat veel werkzoekenden de afgelopen vier jaar een veilig onderkomen bij BB dienstverlening hebben gevonden.”

   Nico vermeer – Accountmanager, DZB Leiden