Skip to main content

Over ons

Onze mensen staan op één

Ik faciliteer, stimuleer en vertrouw hen. Zet je je mensen op één, dan staan je klanten dat ook.

Ruim 130 professionals werken aan “uw eerste indruk”. Bij BB staan zij op een voetstuk. Mijn ervaring over de vele jaren: Je krijgt wat je geeft. En geloof me, “geven loont”.

Mensen werken de hele dag met en voor mensen. Tevreden medewerkers maken tevreden klanten. Goede mensen zijn geen kostenpost, maar omzetmakers. Als je er maar op durft te vertrouwen. Ik doe dat al ruim 25 jaar met succes.

Wat doen wij beter?

We willen elk kwartaal minimaal één contactmoment met je hebben. We evalueren samen onze dienstverlening en kijken mee in je pand. Wat gaat goed? Wat kan beter?

Alleen professionals over de vloer

Onze mensen zijn óns visitekaartje. Getraind en opgeleid. Ze zijn representatief en zorgvuldig. We investeren voortdurend in onze professionals. Nieuwe technieken, schoonmaakmiddelen, duurzaam werken. Professionals zijn de kern van ons succes.

Aandacht doet groeien

Ruim 23 jaar aandacht en toewijding hebben voor onze groei gezorgd. Al meer dan 600 relaties zijn blij met BB Dienstverlening. En het allermooiste? Vrijwel alle klanten die voor ons hebben gekozen, zijn nooit meer weggegaan. Op dit moment zijn onze klanten, gemiddeld, ruim 15 jaar klant. Daar zijn we supertrots op.

Wil je zelf met ze praten? We brengen je graag in contact!

Ik spar graag met je over onze aanpak. Mijn ervaringen en tips deel ik met plezier. Maak vrijblijvend kennis. Geven loont en dat begint al met een lekkere kop koffie!

John Mijnders

John Mijnders

Kies voor één aanspreekpunt

BB Dienstverlening B.V.
Scheepmakerstraat 6-C
2222 AC Katwijk

Tel: 071 – 40 85075
info@bbdienstverlening.nl

BB Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf uit Katwijk. We werken veel in de regio Leiden, Oegstgeest, Noordwijk en Wassenaar maar ook verder. We specialiseren ons in schoonmaak, glazen wassen, gevelreiniging en onderhoud aan vloeren. We zijn er voor particulieren, bedrijven en VVE’s.

Vacature(s)

We beschouwen onze mensen als ‘ambassadeurs’. Ons visitekaartje.

Wil jij ook ambassadeur worden? En werken voor een bedrijf waar jij er echt toe doet? Kom dan gezellig langs voor een persoonlijke kennismaking, we zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs.

Laat je gegevens hier achter en wij nemen snel contact met je op.

Laat je gegevens achter

  Wij zoeken ambassadeurs in de regio’s

  Katwijk – Leiden – Lisse – Hillegom – Noordwijk – Noordwijkerhout – Katwijk – Rijnsburg – Bollenstreek

  Ervaringen van klanten

  “Sinds BB Dienstverlening uit Katwijk een van onze scholen in Leiden schoonmaakt is de schoonmaakkwaliteit omhoog geschoten en is die bewuste school ineens de schoonste van allemaal. BB Dienstverlening heeft gewoon echt verstand van schoonmaak en dat merk je aan alles. De medewerkers hebben hart voor de schoonmaak en voor onze school. En dat nog eens voor een vriendelijke prijs. Wat kan samenwerken met een schoonmaakbedrijf leuk zijn, nooit gedacht!”
  Paul Veninga – Facilitair manager

  “Ik heb BB Dienstverlening leren kennen als een sociale partner die open staat om werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden. Re-integratie Leiden begeleidt als eerste werkzoekenden uit de bijstand met het doel om hen weer zelfstandig een toekomst op te laten bouwen. Met trots kunnen we zeggen dat veel werkzoekenden de afgelopen vier jaar een veilig onderkomen bij BB dienstverlening hebben gevonden.”

  Nico vermeer – Accountmanager, DZB Leiden