Glazenwasser

Glasbewassing – Glazenwasser

 

Ons motto is: ‘The sky is the limit’.

 Al meer dan 20 jaar de glazenwasser van Katwijk en Leiden.

Met ons speciale ‘Telewash” systeem. Met deze telescoopstelen met borstels wassen onze glazenwassers ramen tot wel 16 meter hoog. Het speciale ‘omgekeerd osmose’ water zorgt voor een streeploos resultaat. Nog hoger? Dat kan natuurlijk ook , dan maken we gebruik van hoogwerkers.

Uw pand is uw visitekaartje. Met onze abonnementen zorgt u ervoor dat uw pand er altijd streeploos uitziet. Wilt u eenmalige glasbewassing, dan kan dat natuurlijk ook.

Tot slot verhoogt het Telewash systeem meteen de veiligheid van onze glazenwassers, doordat ze niet of minder op ladders staan.

Wij doen glasbewassing voor zowel de zakelijke als particuliere markt in de regio Leiden, Katwijk en Bollenstreek. Wilt u weten wat glasbewassing kost voor uw pand? Dan nodigen we u graag uit voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Glasbewassing

Buitenramen • Binnenramen • ramen van deuren
Omgekeerd osmosewater voor streeploos resultaat
Zakelijke markt  •  Particuliere markt
Speciaal ‘Telewash’ systeem

Maar we maken nog veel meer schoon! Laat het ons vertellen.

Vrijblijvende prijsaanvraag

Waarom BB Dienstverlening?

Vast en regelmatig aanspreekpunt

Ons doel is ieder gezamenlijk kwartaal contact te hebben. Onze mensen kijken actief mee in uw pand wat goed gaat en wat beter kan. Deze input geven ze door aan de binnendienst van BB Dienstverlening. Op basis van deze input evalueren we ieder kwartaal met u onze dienstverlening.

Professionals

Voor de uitvoering zijn er opgeleide en getrainde mensen in dienst. Zij zijn immers het visitekaartje van BB Dienstverlening. Verder kunnen wij u verzekeren dat wij alleen met duurzame A-klasse producten werken.

Betrouwbaar

We werken al meer dan 20 jaar in de schoonmaakbranche voor ruim 100 verschillende klanten. Klanten blijven gemiddeld langer dan 10 jaar bij ons. Wilt u van onze klanten horen wat ze van ons vinden? Dan brengen we u graag met hen in contact.

Onze slogan is: van BINNEN naar BUITEN, alles schoon!

BB Dienstverlening

U bent altijd tevreden!

Ervaringen van klanten

BB Dienstverlening
“Sinds BB Dienstverlening uit Katwijk een van onze scholen in Leiden schoonmaakt is de schoonmaakkwaliteit omhoog geschoten en is die bewuste school ineens de schoonste van allemaal. BB Dienstverlening heeft gewoon echt verstand van schoonmaak en dat merk je aan alles. De medewerkers hebben hart voor de schoonmaak en voor onze school. En dat nog eens voor een vriendelijke prijs. Wat kan samenwerken met een schoonmaakbedrijf leuk zijn, nooit gedacht!”

Kies voor één aanspreekpunt

BB Dienstverlening B.V.
Scheepmakerstraat 6-C
2222 AC Katwijk

Tel: 071 – 40 85075
info@bbdienstverlening.nl

BB Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf uit Katwijk. We werken veel in de regio Leiden, Oegstgeest, Noordwijk en Wassenaar maar ook verder. We specialiseren ons in schoonmaak, glazen wassen, gevelreiniging en onderhoud aan vloeren. Zowel voor particulieren als bedrijven en VVE's.