Skip to main content

Voor wie werken wij

Bedrijven en organisaties

“een opgeruimde werkplek zorgt voor een fijne sfeer.”

glazenwasser

Een schone werkomgeving geeft werkplezier. Ook gasten ontvang je graag in een schone en nette omgeving. Of dat nou in een kantoorpand, een winkel, schoolgebouw of een zorginstelling is. De eerste indruk maak je maar één keer. Zorg dus dat jouw visitekaartje er spik-en-span uitziet!

Voor de rekenaars en financials: Er is natuurlijk onderzoek naar gedaan. Een schone werkplek bevordert plezier én output. Dus resultaat.

Wat maken we schoon?

Alles. De entree en hal. Van werkplekken tot liften. Je keuken en toiletten. Spreekkamers en vergaderruimtes. Ramen wassen we vanbuiten én vanbinnen. Een patio, je gevel? Nemen we mee! En de vloeren. Heel belangrijk, want ze worden intensief gebruikt. We zijn er een echte specialist in.

Meer weten?

Neem dan contact op. Kom een lekkere kop bonenkoffie drinken of nodig me uit. Maak vrijblijvend kennis over de mogelijkheden, prijzen en onze visie hoe we meerwaarde gaan bieden aan jouw werkklimaat.

Particulieren

“We wassen je ramen en maken je huis spik-en-span.”

glazenwasser

Hoe fijn is het om na hard werken thuis te komen in een opgeruimde omgeving? Tijd voor jezelf is zo belangrijk om bij te tanken. Met je familie op de bank of spelletjes doen. Een weekendje weg met je partner. Er even lekker tussenuit. Vaak blijkt het huishouden de spelbreker. Veel kun je zelf. Maar hoe waardevol is “quality time”?

Professioneel resultaat

“Een ander doet het nooit zoals ik.” Dan ken je onze professionals niet. Getraind en klantvriendelijk. Het gaat om jouw bezit. Netjes werken is een must. Net als betrouwbaarheid! Met milieubewuste technieken en schoonmaakmiddelen. Onze mensen maken ons succes.

Is dat niet duur?

Wat mag vrije tijd kosten? Hoe belangrijk is een schoon huis, waarin je kostbare spullen veilig behandeld worden? Mensen zijn beunhazen zat. We werken al voor bijna 400 klanten in de bollenstreek.

Zij vinden ons goed en betrouwbaar. Ervaar het zelf! We komen graag je ramen streep loos schoonmaken. Neem vrijblijvend contact op.

VVE beheer

“Je complex smetteloos schoon. Keer op keer.”

VVE Beheer

VVE- beheerders kennen de meerwaarde van BB Dienstverlening. En ons ‘VVE-Programma’. We maken afspraken, naadloos afgestemd  op het complex en de behoefte van de bewoners.

Hiervoor makende  een meerjarig onderhoudsplan met de scope, de frequenties en de doelstellingen over de hele periode. Een gestructureerde en professionele aanpak die al veel mooie samenwerkingen heeft opgeleverd met VVE- en vastgoed-beheerders.

Huismeester nodig?

Facilitair beheer is meer dan schoonmaken. Het is veel werk om alles in eigen beheer te doen. Wij leveren huismeesters die de bewoners in een gebouw ontzorgen bij álle facilitaire taken. Eén aanspreekpunt. Zo brengt BB Dienstverlening een fijn leefklimaat in het hele complex.

Meer weten?

Neem dan contact met me op. Vraag ons unieke plan van aanpak en maak kennis over de mogelijkheden, prijzen en onze visie hoe we meerwaarde gaan bieden aan jouw VVE.

Vrijblijvende prijsaanvraag

    “Van Binnen naar Buiten, Alles schoon”