Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Mooie vloeren die extra lang meegaan

Linoleum of Marmoleum
Deze vloeren zijn een lust voor het oog, maar om dat zo te houden heeft het professioneel en zorgvuldig onderhoud nodig. BB Dienstverlening is als schoonmaakbedrijf hieron gespecialiseerd.

Aangezien deze vloeren gemaakt zijn van kurkdeeltjes, ontstaan er ruwe slijtplekken als de toplaag niet tijdig word vernieuwd. Voor het beste resultaat strippen wij periodiek (bijvoorbeeld eens per jaar) de vloer waarna wij een grondlaag aanbrengen en vervolgens de finishlagen. U kunt kiezen uit mat- en hoogglans.

Wilt u zelf het verbluffende resulttaat zien? Wij komen graag bij u langs voor een proefstuk, zodat u zelf het prachtige resultaat van deze behandeling kunt ervaren.

Vloerbedekking
Het reinigen van vloerbedekking lijkt een eenvoudige klus, maar er komt behoorlijk wat professionaliteit bij kijken om de vlekken te herkennen en te weten waarmee te behandelen. Onze mensen zijn hiervoor opgeleid en getraind en we maken gebruik van speciale tapijtreinigers voor extra goed resultaat.

Marmer en natuursteen
Onze specialisten kunnen marmer slijpen, polijsten, impregneren en kristalliseren. Door de in huis gehaalde ervaring kunnen wij elke marmeren en overige natuursteenvloer weer laten blinken als nieuw.

Naast vloeren kunnen wij ook schouwen of andere uit natuursteen gemaakte delen reinigen en laten glanzen. Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

Bij natuursteen kunt u ook denken aan de poreuze tegels in oude historische panden. Vaak is door de tijd heen vuil in de poriën getrokken. Ook deze vloeren kunnen wij er weer als nieuw uit laten zien. Overtuig uzelf door ons uit te nodigen voor een proefstuk.

Geen vloer is ons te gek

Linoleum  •  Marmoleum  •  Vloerbedekking & Tapijt  •  Marmer & Natuursteen •  Tegelvloer  •  Betonvloer

Maar we maken nog veel meer schoon! Laat het ons vertellen.

Vrijblijvende prijsaanvraag

Waarom BB Dienstverlening?

Vast en regelmatig aanspreekpunt

Ons doel is ieder gezamenlijk kwartaal contact te hebben. Onze mensen kijken actief mee in uw pand wat goed gaat en wat beter kan. Deze input geven ze door aan de binnendienst van BB Dienstverlening. Op basis van deze input evalueren we ieder kwartaal met u onze dienstverlening.

Professionals

Voor de uitvoering zijn er opgeleide en getrainde mensen in dienst. Zij zijn immers het visitekaartje van BB Dienstverlening. Verder kunnen wij u verzekeren dat wij alleen met duurzame A-klasse producten werken.

Betrouwbaar

We werken al meer dan 20 jaar in de schoonmaakbranche voor ruim 100 verschillende klanten. Klanten blijven gemiddeld langer dan 10 jaar bij ons. Wilt u van onze klanten horen wat ze van ons vinden? Dan brengen we u graag met hen in contact.

Onze slogan is: van BINNEN naar BUITEN, alles schoon!

BB Dienstverlening

U bent altijd tevreden!

Ervaringen van klanten

BB Dienstverlening
“Sinds BB Dienstverlening uit Katwijk een van onze scholen in Leiden schoonmaakt is de schoonmaakkwaliteit omhoog geschoten en is die bewuste school ineens de schoonste van allemaal. BB Dienstverlening heeft gewoon echt verstand van schoonmaak en dat merk je aan alles. De medewerkers hebben hart voor de schoonmaak en voor onze school. En dat nog eens voor een vriendelijke prijs. Wat kan samenwerken met een schoonmaakbedrijf leuk zijn, nooit gedacht!”

Kies voor één aanspreekpunt

BB Dienstverlening B.V.
Scheepmakerstraat 6-C
2222 AC Katwijk

Tel: 071 – 40 85075
info@bbdienstverlening.nl

BB Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf uit Katwijk. We werken veel in de regio Leiden, Oegstgeest, Noordwijk en Wassenaar maar ook verder. We specialiseren ons in schoonmaak, glazen wassen, gevelreiniging en onderhoud aan vloeren. Zowel voor particulieren als bedrijven en VVE's.