Schoonmaak

Interieurverzorging

Interieurverzorging betekent voor ons: alles schoon afleveren wat u schoongemaakt wilt hebben. Hieronder verstaan wij het schoonmaken van bureaus, tafels, lampen, stoel- en tafelpoten, vingerafdrukken van deuren verwijderen, ontkalken van toiletten en overig sanitair. Of u ons nu eens in de maand, week of meerdere keren per week wilt zien, wij passen ons aan uw wensen aan.

Reguliere schoonmaak

Bij reguliere schoonmaak nemen wij het schoonmaken van uw pand compleet uit handen. Op basis van een intake gesprek stellen we een schema voor. Dit schema dienst als basis voor de periodieke schoonmaak.

Onze medewerkers denken hierin mee, als zij verbeteringen zien zullen zij die zeker aangeven.

Ons doel is: u bent altijd tevreden.

Eenmalige schoonmaak

U kunt ons ook inhuren voor een eenmalige schoonmaak. Bijvoorbeeld bij een bouwoplevering.

Wilt u eerst ervaren hoe wij werken? Dat kan ook. Wij verzorgen dan eenmalig de schoonmaak zodat u kunt zien hoe wij werken.

Wat wij binnen schoonmaken

Toiletten  •  Vloeren  •  Entree & Ontvangstruimte  •  Kantoren & Kantoorpanden  •  Spreekkamers  •  Winkels  •  Liften  •  Keukens &  •  Kantines  •  Garderobe  •  Vensters  •  Ramen  •  Patio

Maar we maken nog veel meer schoon! Laat het ons vertellen.

Vrijblijvende prijsaanvraag

Waarom BB Dienstverlening?

Vast en regelmatig aanspreekpunt

Ons doel is ieder gezamenlijk kwartaal contact te hebben. Onze mensen kijken actief mee in uw pand wat goed gaat en wat beter kan. Deze input geven ze door aan de binnendienst van BB Dienstverlening. Op basis van deze input evalueren we ieder kwartaal met u onze dienstverlening.

Professionals

Voor de uitvoering zijn er opgeleide en getrainde mensen in dienst. Zij zijn immers het visitekaartje van BB Dienstverlening. Verder kunnen wij u verzekeren dat wij alleen met duurzame A-klasse producten werken.

Betrouwbaar

We werken al meer dan 20 jaar in de schoonmaakbranche voor ruim 100 verschillende klanten. Klanten blijven gemiddeld langer dan 10 jaar bij ons. Wilt u van onze klanten horen wat ze van ons vinden? Dan brengen we u graag met hen in contact.

Onze slogan is: van BINNEN naar BUITEN, alles schoon!

BB Dienstverlening

U bent altijd tevreden!

Ervaringen van klanten

BB Dienstverlening
“Sinds BB Dienstverlening uit Katwijk een van onze scholen in Leiden schoonmaakt is de schoonmaakkwaliteit omhoog geschoten en is die bewuste school ineens de schoonste van allemaal. BB Dienstverlening heeft gewoon echt verstand van schoonmaak en dat merk je aan alles. De medewerkers hebben hart voor de schoonmaak en voor onze school. En dat nog eens voor een vriendelijke prijs. Wat kan samenwerken met een schoonmaakbedrijf leuk zijn, nooit gedacht!”

Kies voor één aanspreekpunt

BB Dienstverlening B.V.
Scheepmakerstraat 6-C
2222 AC Katwijk

Tel: 071 – 40 85075
info@bbdienstverlening.nl

BB Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf uit Katwijk. We werken veel in de regio Leiden, Oegstgeest, Noordwijk en Wassenaar maar ook verder. We specialiseren ons in schoonmaak, glazen wassen, gevelreiniging en onderhoud aan vloeren. Zowel voor particulieren als bedrijven en VVE's.