Skip to main content

Reinigen zonnepanelen

Zonnepanelen schoonmaken

“Voor niks gaat de zon op. Maak er gebruik van!”

Zonnepanelen zijn een slimme investering. Ze dragen bij aan het klimaat en drukken de kosten voor energie. De terugverdientijd kan relatief kort zijn.

Kán. Want als zonnepanelen vies worden, neemt de opname van zonlicht af. Je slaat minder energie op en gebruikt eerder dure energie van het net. Een valkuil waar menig bedrijf ongemerkt invalt.

Nu hoef je de zonnepanelen niet meteen maandelijks te laten wassen hoor. De meeste fabrikanten voorzien hun panelen van een vuil-werende coating. Die vertraagt het vervuilen, maar voorkomt het niet.

Reinig zonnepanelen minimaal één keer per jaar

Ons advies is om je zonnepanelen één keer per jaar te laten reinigen. Plan dit het liefst in het voorjaar of het najaar. Dat zijn perioden met vochtig weer. Dan kunnen wij ze makkelijker reinigen en heb jij de maximale opbrengst als de er de meeste zon is.

Neem contact op. Maak vrijblijvend kennis, leg je situatie voor en ontvang een offerte op maat.

Zonnepaneel voor

Voor

Na

Kies voor één aanspreekpunt

BB Dienstverlening B.V.
Scheepmakerstraat 6-C
2222 AC Katwijk

Tel: 071 – 40 85075
info@bbdienstverlening.nl

BB Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf uit Katwijk. We werken veel in de regio Leiden, Oegstgeest, Noordwijk en Wassenaar maar ook verder. We specialiseren ons in schoonmaak, glazen wassen, gevelreiniging en onderhoud aan vloeren. We zijn er voor particulieren, bedrijven en VVE’s.

“Van Binnen naar Buiten, Alles schoon”