Skip to main content

Anti-mos behandeling

“Mos en algen verwijderen wij milieuvriendelijk.”

Mos en algen op hechten zich onder andere op gevels, daken en terrassen. Vervelend, want het ziet er niet uit en ze veroorzaken lekkages. Maar ook gevaarlijk als je erop moet lopen, want het oppervlak wordt spiegelglad. Zeker bij vochtig of regenachtig weer. Mos en algen tasten het oppervlak ook aan. Kostbaar onderhoud is dan vaker nodig.

Met Steamplus® lossen we dit op

Steamplus® combineert de reinigende kracht van stoom met de effectiviteit van hogedruk. Door de behandeling met stoom, kan de waterdruk lager blijven. Door die stoom kunnen we volstaan met weinig schoonmaakproduct. Dit is bovendien milieuvriendelijk van samenstelling. En het milieu profiteert nóg meer.

Het milieu wint!

Met de Steamplus®-techniek hebben we minder reinigingsmiddelen nodig. Vaak geen. Er is 37% minder brandstof nodig dan bij de traditionele hogedruk-methode. De emissie-uitstoot neemt met 16% af. En wat dacht je van een waterbesparing tot 60%? Voor je medewerkers en omwonenden is het bovendien fijn dat de geluidsproductie met wel 12 decibel afneemt. En of je dat merkt.

We vertellen je graag alles over onze unieke aanpak. Maak gewoon een vrijblijvende afspraak.

Milieuvriendelijk
Steamplus®
schoonmaak producten

Kies voor één aanspreekpunt

BB Dienstverlening B.V.
Scheepmakerstraat 6-C
2222 AC Katwijk

Tel: 071 – 40 85075
info@bbdienstverlening.nl

BB Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf uit Katwijk. We werken veel in de regio Leiden, Oegstgeest, Noordwijk en Wassenaar maar ook verder. We specialiseren ons in schoonmaak, glazen wassen, gevelreiniging en onderhoud aan vloeren. We zij er voor particulieren, bedrijven en VVE’s.

Wat wij buiten schoonmaken

Daken  •  Gevels  •  Terrassen  •  Tuinmeubilair  •  Dakpannen  •  Houten vlonders 

Maar we maken nog veel meer schoon! Laat het ons vertellen.

“Van Binnen naar Buiten, Alles schoon”