Skip to main content

Interieurverzorging

Interieurverzorging

Voor ons is interieur eigenlijk alles wat ín een gebouw zit. We maken perfect schoon in kantoren, kantoorpanden, logistieke centers, winkels, scholen, appartementsgebouwen, woningen en zorgcomplexen.

We maken de bureaus schoon; de tafels, lampen, stoel- en tafelpoten, beeldschermen en toetsenborden. Vingerafdrukken halen we van de deuren en we reinigen en ontkalken toilet en ander sanitair.

Hoe vaak komen we?

Wij adviseren, maar de klant bepaalt hoe vaak we komen. Na ons intakegesprek, maken we een werkschema. Dit is de basis waarop we regulier aan het werk gaan. Onze medewerkers blijven meedenken. Zien zij verbeteringen, dan zeggen ze dat. Geef ze vooral feedback. Ons doel: tevredenheid voor lange termijn.

Kan een eenmalige schoonmaak ook?

Jazeker! Bijvoorbeeld wanneer je een huis of kantoorpand verkoopt. Of net hebt gekocht. Maar ook voor een bijzondere gelegenheid met speciale gasten of belangrijke zakelijke relaties.

Schakel BB Dienstverlening in bij de oplevering van nieuwbouw of na renovatie. Je wilt tapijt behouden? Laat ons het eerst lekker opfrissen. Vaak ligt er bouwgruis en zie je nog verf- en kitresten. Hardnekkig en lastig te verwijderen. Zeker bij verfspetters op je ramen zijn krassen door een ondeskundige aanpak zo gemaakt. BB Dienstverlening scheelt je bakken aan tijd en frustratie.

Een bijzondere uitdaging?

Heb je een bijzondere klus? Heel groot, lastig of een kwetsbaar object? Neem contact met ons op. We laten je graag weten hoe we je kunnen ontzorgen.

Kies voor één aanspreekpunt

BB Dienstverlening B.V.
Scheepmakerstraat 6-C
2222 AC Katwijk

Tel: 071 – 40 85075
info@bbdienstverlening.nl

BB Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf uit Katwijk. We werken veel in de regio Leiden, Oegstgeest, Noordwijk en Wassenaar maar ook verder. We specialiseren ons in schoonmaak, glazen wassen, gevelreiniging en onderhoud aan vloeren. We zijn er voor particulieren, bedrijven en VVE’s.

“Van Binnen naar Buiten, Alles schoon”