Skip to main content

Vloeronderhoud

“Voor mooie vloeren die lang meegaan.”

Vloeren zijn een lust voor het oog. Beton, Marmer, Linoleum, Marmoleum, tapijt, hout, kunststof. Er zijn ontzettend veel ontwikkelingen en keuzemogelijkheden.

Een nieuwe vloer ziet er prachtig uit. Om dat zo te houden is professioneel onderhoud nodig. BB Dienstverlening is hierin gespecialiseerd. We delen graag wat van die ervaring met u.

Vloerbedekking

Het reinigen van vloerbedekking lijkt eenvoudig. Er komt echter veel professionaliteit bij kijken om vlekken te herkennen en te behandelen. Onze mensen zijn hiervoor opgeleid en getraind. We maken gebruik van hoogwaardige tapijtreinigers voor een extra goed resultaat.

Marmer en natuursteen

Onze specialisten kunnen marmer slijpen, polijsten, impregneren en kristalliseren. Wij laten elke marmeren of andere natuursteenvloer weer blinken als nieuw. Ook schouwen of andere uit natuursteen gemaakte delen behandelen we met succes. Van natuursteen zijn ook de poreuze tegels in oude historische panden. Door de tijd heen trekt vuil in de poriën. Ook deze vloeren laten wij er weer nieuw uitzien.

Overtuig jezelf door ons uit te nodigen voor een proefstuk. Maak vrijblijvend kennis en vraag naar onze mogelijkheden!

Kies voor één aanspreekpunt

BB Dienstverlening B.V.
Scheepmakerstraat 6-C
2222 AC Katwijk

Tel: 071 – 40 85075
info@bbdienstverlening.nl

BB Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf uit Katwijk. We werken veel in de regio Leiden, Oegstgeest, Noordwijk en Wassenaar maar ook verder. We specialiseren ons in schoonmaak, glazen wassen, gevelreiniging en onderhoud aan vloeren. We zijn er voor particulieren, bedrijven en VVE’s.

Vloeronderhoud

Geen vloer is ons te gek

Linoleum  •  Marmoleum  •  Vloerbedekking & Tapijt  •  Marmer & Natuursteen •  Tegelvloer  •  Betonvloer

Maar we maken nog veel meer schoon! Laat het ons vertellen.

“Van Binnen naar Buiten, Alles schoon”