VVE

Uw complex smetteloos schoon

VVE Beheer

BB Dienstverlening heeft als professioneel schoonmaakbedrijf ruime ervaring met VVE Beheerders. Aan de hand van een speciaal VVE programma zorgen we ervoor dat het gehele complex continu schoon blijft aan de hand van een meerjarenonderhoudsplan. Dit heeft ertoe geleid dat wij samenwerken met meerdere VVE beheerders en Vastgoed beheerders die de volledige schoonmaak van hun panden aan ons overlaten.

BB Dienstverlening neemt haar werk net zo serieus als u het uwe. Want schoonmaken is een vak! Dienstverlening is bij ons geen loos begrip, maar de kern van wat wij doen. Wij staan u ten dienste, en dat doen wij met onze mensen, onze methoden en onze materialen.

BB Dienstverlening werk alleen met geschoold personeel. Mensen die weten wat van hen verwacht wordt, en die hun vak serieus nemen. Onze medewerkers verstaan niet alleen hun vak, ze zijn bereid een stapje harder te gaan. Ze draaien niet een standaard programma af, maar denken mee en zijn pro-actief. Dat komt omdat wij hen en hun werk serieus nemen. Dat betekent dat we hoge eisen aan hen stellen, maar dat we hen ook uitgebreid ondersteunen, trainen en motiveren. Daardoor zijn onze mensen efficiënt én effectief!

We gaan ook niet zomaar willekeurig aan de gang. Voor iedere klant ontwikkelen wij een schoonmaak- en onderhoudsplan. Daardoor kunt u er als klant verzekerd van zijn dat alle onderdelen aan bod komen en we geen ‘plekje overslaan’. Professionaliteit betekent ook dat wij werken met oog voor mens en milieu. Dat betekent dat wij werken met protocollen en materialen die de gezondheid van onze werknemers zoveel mogelijk waarborgen. Het betekent ook dat wij zoveel mogelijk werken met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Oog voor resultaat, mens en milieu!

Waar wij werken voor VVE’s

Katwijk  •  Leiden  •  Noorwijk & Noordwijkerhout  •  Lisse & Hillegom  •  Katwijk  •  Rijnsburg  •  Den Haag  •  Rotterdam  •  Voorburg  •  Wassenaar  •  Rijswijk  •  Westland  •  Bollenstreek

Maar we maken nog veel meer schoon! Laat het ons vertellen.

Unieke plan van Aanpak

Op basis van ervaring bij vele VVE’s en in samenwerking met VVE beheerders heeft BB Dienstverlening een speciaal plan van aanpak ontwikkeld. Op basis van deze aanpak zorgen wij ervoor datr uw panden continu worden onderhouden en schoon gemaakt.

Wilt u weten hoe wij werken? Vraag ons unieke plan van aanpak op.

Aanvraag plan van aanpak VVE

BB Dienstverlening

U bent altijd tevreden!

Ervaringen van klanten

BB Dienstverlening
“Sinds BB Dienstverlening uit Katwijk een van onze scholen in Leiden schoonmaakt is de schoonmaakkwaliteit omhoog geschoten en is die bewuste school ineens de schoonste van allemaal. BB Dienstverlening heeft gewoon echt verstand van schoonmaak en dat merk je aan alles. De medewerkers hebben hart voor de schoonmaak en voor onze school. En dat nog eens voor een vriendelijke prijs. Wat kan samenwerken met een schoonmaakbedrijf leuk zijn, nooit gedacht!”

Kies voor één aanspreekpunt

BB Dienstverlening B.V.
Scheepmakerstraat 6-C
2222 AC Katwijk

Tel: 071 – 40 85075
info@bbdienstverlening.nl

BB Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf uit Katwijk. We werken veel in de regio Leiden, Oegstgeest, Noordwijk en Wassenaar maar ook verder. We specialiseren ons in schoonmaak, glazen wassen, gevelreiniging en onderhoud aan vloeren. Zowel voor particulieren als bedrijven en VVE's.