Particulier

Professionele schoonmaak bij u thuis

Van glasbewassing tot regulier schoonmaken

BB Dienstverlening neemt als schoonmaakbedrijf haar werk net zo serieus als u het uwe. Want schoonmaken is een vak! Zeker als het gaat om het schoonmaken van een huis. Dienstverlening is bij ons geen loos begrip, maar de kern van wat wij doen. Wij staan u ten dienste, en dat doen wij met onze mensen, onze methoden en onze materialen. Met als resultaat een schoon huis zowel binnen als buiten.

Reguliere schoonmaak bij u thuis
BB Dienstverlening werk alleen met geschoold personeel. Mensen die weten wat van hen verwacht wordt, en die hun vak serieus nemen. Onze medewerkers verstaan niet alleen hun vak, ze zijn bereid een stapje harder te gaan. Ze draaien niet een standaard programma af, maar denken mee en zijn pro-actief. Dat komt omdat wij hen en hun werk serieus nemen. Dat betekent dat we hoge eisen aan hen stellen, maar dat we hen ook uitgebreid ondersteunen, trainen en motiveren. Daardoor zijn onze mensen efficiënt én effectief in het schoonmaken van uw huis!

We gaan ook niet zomaar willekeurig aan de gang. Voor iedere klant ontwikkelen wij een schoonmaak- en onderhoudsplan. Daardoor kunt u er als klant verzekerd van zijn dat alle onderdelen aan bod komen en we geen ‘plekje overslaan’. Professionaliteit betekent ook dat wij werken met oog voor mens en milieu. Dat betekent dat wij werken met protocollen en materialen die de gezondheid van onze werknemers zoveel mogelijk waarborgen. Het betekent ook dat wij zoveel mogelijk werken met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Oog voor resultaat, mens en milieu!

Glasbewassing – glazenwasser
In de bollenstreek zorgen wij bij ruim 320 particulieren voor een streeploos resultaat. U kunt kiezen uit verschillende abonnementen. Zowel de frequentie (wekelijks of maandelijks) als welke ramen bepalen uw onderhoudsabonnement.

Wilt u zien hoe streeploos schoon wij uw ramen maken? Ervaar het zelf.

Wat wij thuis schoonmaken

Toiletten  •  Vloeren  •  Entree  •  Ramen •  Woonkamer  •  Keuken  •  Douche  •  Slaapkamers  •  Vensters  •  Ramen  •  Patio

Maar we maken nog veel meer schoon! Laat het ons vertellen.

Vrijblijvende prijsaanvraag

BB Dienstverlening

U bent altijd tevreden!

Ervaringen van klanten

BB Dienstverlening
“Sinds BB Dienstverlening uit Katwijk een van onze scholen in Leiden schoonmaakt is de schoonmaakkwaliteit omhoog geschoten en is die bewuste school ineens de schoonste van allemaal. BB Dienstverlening heeft gewoon echt verstand van schoonmaak en dat merk je aan alles. De medewerkers hebben hart voor de schoonmaak en voor onze school. En dat nog eens voor een vriendelijke prijs. Wat kan samenwerken met een schoonmaakbedrijf leuk zijn, nooit gedacht!”

Kies voor één aanspreekpunt

BB Dienstverlening B.V.
Scheepmakerstraat 6-C
2222 AC Katwijk

Tel: 071 – 40 85075
info@bbdienstverlening.nl

BB Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf uit Katwijk. We werken veel in de regio Leiden, Oegstgeest, Noordwijk en Wassenaar maar ook verder. We specialiseren ons in schoonmaak, glazen wassen, gevelreiniging en onderhoud aan vloeren. Zowel voor particulieren als bedrijven en VVE's.