Test

Je krijgt geen tweede kans om een goede eerste indruk te maken

Deze zegswijze geldt niet alleen voor mensen, maar ook voor bedrijven. De eerste indruk die uw bezoeker, potentiële klant of zakenpartner van uw bedrijf krijgt kan doorslaggevend zijn voor de toekomstige relatie. Dus zorgt u er voor dat de binnenkant van uw pand er uit ziet om door een ringetje te halen!asdf

 

asdf

Voor een professionele organisatie is schoonmaak geen sluitpost, maar een integraal belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Daarom is het belangrijk dat de schoonmaak van uw pand net zo goed is geregeld als al uw andere werkzaamheden. Laat uw pand daarom schoonhouden door een professioneel schoonmaakbedrijf. Het levert u méér op dan een mooi visitekaartje. Een schone werkplek is een plek waar je met plezier werkt. Waar creativiteit de ruimte krijgt. Onderzoek wijst uit dat een schone werkplek de werksfeer én de behaalde resultaten ten goede komt. Op een opgeruimde werkplek heerst letterlijk een opgeruimde sfeer. En dat betaalt zich uit!

Wat wij binnen schoonmaken

Toiletten  •  Vloeren  •  Entree & Ontvangstruimte  •  Kantoren & Kantoorpanden  •  Spreekkamers  •  Winkels  •  Liften  •  Keukens &  •  Kantines  •  Garderobe  •  Vensters  •  Ramen  •  Patio

Maar we maken nog veel meer schoon! Laat het ons vertellen.

Vrijblijvende prijsaanvraag


10 + 8 =BB Dienstverlening is een professionele en betrouwbare partner als het gaat om schoonmaak en onderhoud van bedrijfspanden. Van kantoor tot fabriekshal. Binnen en buiten, van boven tot onder. Wij pakken alles grondig aan. Eenmalige schoonmaakklussen, zoals na een bouwoplevering, of schoonmaak op reguliere basis. Maar wij hebben ook de expertise om schoon te kunnen maken na calamiteiten (bijvoorbeeld na brand-, water- of rookschade) of in specialistische omgevingen zoals de food-sector, die vraagt om grondige kennis en grote zorgvuldigheid. Op de kwaliteit van ons werk doen wij namelijk geen concessies. Wij nemen u alle zorg uit handen.

Onze service begint bij uw wensen!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

BB Dienstverlening

U bent altijd tevreden!

Ervaringen van klanten

BB Dienstverlening
“Sinds BB Dienstverlening uit Katwijk een van onze scholen in Leiden schoonmaakt is de schoonmaakkwaliteit omhoog geschoten en is die bewuste school ineens de schoonste van allemaal. BB Dienstverlening heeft gewoon echt verstand van schoonmaak en dat merk je aan alles. De medewerkers hebben hart voor de schoonmaak en voor onze school. En dat nog eens voor een vriendelijke prijs. Wat kan samenwerken met een schoonmaakbedrijf leuk zijn, nooit gedacht!”

Kies voor één aanspreekpunt

BB Dienstverlening B.V.
Scheepmakerstraat 6-C
2222 AC Katwijk

Tel: 071 – 40 85075
info@bbdienstverlening.nl

BB Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf uit Katwijk. We werken veel in de regio Leiden, Oegstgeest, Noordwijk en Wassenaar maar ook verder. We specialiseren ons in schoonmaak, glazen wassen, gevelreiniging en onderhoud aan vloeren. Zowel voor particulieren als bedrijven en VVE's.