Werken bij

Werken bij BB Dienstverlening

De filosofie van BB Dienstverlening is dat iedere medewerker een ambassadeur is van dit schoonmaakbedrijf. Dat kan alleen als werken bij BB Dienstverlening ook echt leuk is.

Het blijkt dat dit ook echt zo is. BB Dienstverlening groeit, er komen wel medewerkers bij, maar die willen gelukkig niet meer weg. En dat is maar goed ook, want klanten denken er precies zo over.

Eigenaar John Mijnders stimuleert meedenken met de klant. Als medewerkers iets zien, verbetermogelijkheden hebben of andere zaken dan worden die besproken met de eigenaar van het pand. Door de medewerker zelf of door John Mijnders die liefst ieder kwartaal contact heeft met alle klanten.

Wij zoeken ambassadeurs in de regio’s

Katwijk – Leiden – Lisse – Hillegom

Noordwijk – Noordwijkerhout

Katijk – Rijnsburg

Bollenstreek

Vacature(s)

Wil je ook bij BB Dienstverlening komen werken? Dat lijkt ons heel leuk. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs.

Laat je gegevens hierachter en wij nemen contact met je op.

Laat je gegevens achter

BB Dienstverlening

U bent altijd tevreden!

Ervaringen van klanten

BB Dienstverlening
“Sinds BB Dienstverlening uit Katwijk een van onze scholen in Leiden schoonmaakt is de schoonmaakkwaliteit omhoog geschoten en is die bewuste school ineens de schoonste van allemaal. BB Dienstverlening heeft gewoon echt verstand van schoonmaak en dat merk je aan alles. De medewerkers hebben hart voor de schoonmaak en voor onze school. En dat nog eens voor een vriendelijke prijs. Wat kan samenwerken met een schoonmaakbedrijf leuk zijn, nooit gedacht!”

Kies voor één aanspreekpunt

BB Dienstverlening B.V.
Scheepmakerstraat 6-C
2222 AC Katwijk

Tel: 071 – 40 85075
info@bbdienstverlening.nl

BB Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf uit Katwijk. We werken veel in de regio Leiden, Oegstgeest, Noordwijk en Wassenaar maar ook verder. We specialiseren ons in schoonmaak, glazen wassen, gevelreiniging en onderhoud aan vloeren. Zowel voor particulieren als bedrijven en VVE's.