Steamplus

Steamplus

Schoonmaken op een duurzame en revolutionaire manier met SteamPlus®
De nieuwste techniek SteamPLUS® is een hogedruk-stoomtechniek die de unieke reinigingseigenschappen van stoom en de effectiviteit van hogedruk met elkaar combineert. Deze revolutionaire reinigingstechniek is nu bij BB Dienstverlening verkrijgbaar!

Hoe werkt het?
Door water onder hogedruk te “oververhitten”ontstaat stoom met een temperatuur van +/- 200 °C in de brander en +/- 150 °C aan de spuitnozzle.
Deze oververhitte stoom wordt vervolgens met een traploos regelbare werkdruk (tot 200 bar) op het oppervlak gespoten en maakt het mogelijk om zonder gebruik van chemie/reinigingsmiddelen verbluffende reinigingsresultaten te behalen.
Daarnaast, omdat stoom veel minder “impact” (inslagkracht) heeft dan water, is de kans op beschadigingen minimaal.
Onmogelijk wordt mogelijk
Met deze unieke techniek staan we graag voor u klaar om:
»» Graffiti verwijderen zonder gebruik van chemie en of afbijtmiddelen
»» Kauwgom verwijderen (minimaal 5x sneller dan bevriezen of stoom- chemiemethodes!)
»» Zonder beschadigingen reinigen van o.a.: oude (monumentale) gevels, kunstwerken, houten objecten etc.
»» Verwijderen van o.a. : verf, coatings, hars, lijmlagen, wegbelijning etc.v
»» Desinfectie van- en geurbestrijding bij machines, speeltoestellen, sanitaire ruimten, parkeergarages etc.
Milieu staat voorop!
»» Tot 22% brandstofbesparing
»» Tot 60% waterbesparing
»» Geen chemie/reinigingsmiddelen nodig
»» Zeer lage CO2 emissie

Wat wij schoonmaken met Steamplus®

Graffiti  •  Verflagen  •  Kauwgom  •  Monumentale  gevels  •  Gevels  •  Kunstwerken  •  Houten objecten  •  Bestrating •  Speeltoestellen  •  Garages  •  Afvalcontainers

Maar we maken nog veel meer schoon! Laat het ons vertellen.

Vrijblijvende prijsaanvraag

Waarom BB Dienstverlening?

Vast en regelmatig aanspreekpunt

Ons doel is ieder gezamenlijk kwartaal contact te hebben. Onze mensen kijken actief mee in uw pand wat goed gaat en wat beter kan. Deze input geven ze door aan de binnendienst van BB Dienstverlening. Op basis van deze input evalueren we ieder kwartaal met u onze dienstverlening.

Professionals

Voor de uitvoering zijn er opgeleide en getrainde mensen in dienst. Zij zijn immers het visitekaartje van BB Dienstverlening. Verder kunnen wij u verzekeren dat wij met A-klasse producten werken zoals die van Johnson Diversey.

Betrouwbaar

We werken al meer dan 20 jaar in de schoonmaakbranche voor ruim 100 verschillende klanten. Klanten blijven gemiddeld langer dan 10 jaar bij ons. Wilt u van onze klanten horen wat ze van ons vinden? Dan brengen we u graag met hen in contact.

Onze slogan is: van BINNEN naar BUITEN, alles schoon!

BB Dienstverlening

U bent altijd tevreden!

Ervaringen van klanten

BB Dienstverlening
“Sinds BB Dienstverlening uit Katwijk een van onze scholen in Leiden schoonmaakt is de schoonmaakkwaliteit omhoog geschoten en is die bewuste school ineens de schoonste van allemaal. BB Dienstverlening heeft gewoon echt verstand van schoonmaak en dat merk je aan alles. De medewerkers hebben hart voor de schoonmaak en voor onze school. En dat nog eens voor een vriendelijke prijs. Wat kan samenwerken met een schoonmaakbedrijf leuk zijn, nooit gedacht!”

Kies voor één aanspreekpunt

BB Dienstverlening B.V.
Scheepmakerstraat 6-C
2222 AC Katwijk

Tel: 071 – 40 85075
info@bbdienstverlening.nl

BB Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf uit Katwijk. We werken veel in de regio Leiden, Oegstgeest, Noordwijk en Wassenaar maar ook verder. We specialiseren ons in schoonmaak, glazen wassen, gevelreiniging en onderhoud aan vloeren. Zowel voor particulieren als bedrijven en VVE's.