Duurzaam schoonmaakbedrijf

Ecologische schoonmaakmiddelen

We maken niet gewoon schoon, dat doen we het liefst zo duurzaam mogelijk. natuurlijk maken we gebruik van schoonmaakmiddelen en hierbij willen we het milieu zo min mogelijk belasten.

Zo maken we gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen. Die maken net zo goed schoon en hebben als voordeel dat ze niet belastend zijn voor uw en onze omgeving.

Duurzame glasbewassing

Onze glazenwassers maken gebruik van osmose water, hierdoor hoeven we geen verdere schoonmaakmiddelen toe te voegen aan het water.

Duurzame gevelreiniging

Bij gevelreiniging gebruiken we het unieke Steamplus systeem. Met stoom kane we uw gevel schoon. Zonder schoonmaakmiddelen en uw gevel wordt niet meer zo beschadig als bij zandstralen. Dus impregneren na een steamplus behandeling vraagt minder middelen met hetzelfde resultaat. Uw gevel schoon en waterdicht.

Vrijblijvende prijsaanvraag

Waarom BB Dienstverlening?

Vast en regelmatig aanspreekpunt

Ons doel is ieder gezamenlijk kwartaal contact te hebben. Onze mensen kijken actief mee in uw pand wat goed gaat en wat beter kan. Deze input geven ze door aan de binnendienst van BB Dienstverlening. Op basis van deze input evalueren we ieder kwartaal met u onze dienstverlening.

Professionals

Voor de uitvoering zijn er opgeleide en getrainde mensen in dienst. Zij zijn immers het visitekaartje van BB Dienstverlening. Verder kunnen wij u verzekeren dat wij met A-klasse producten werken zoals die van Johnson Diversey.

Betrouwbaar

We werken al meer dan 20 jaar in de schoonmaakbranche voor ruim 100 verschillende klanten. Klanten blijven gemiddeld langer dan 10 jaar bij ons. Wilt u van onze klanten horen wat ze van ons vinden? Dan brengen we u graag met hen in contact.

Onze slogan is: van BINNEN naar BUITEN, alles schoon!

BB Dienstverlening

U bent altijd tevreden!

Ervaringen van klanten

BB Dienstverlening
“Sinds BB Dienstverlening uit Katwijk een van onze scholen in Leiden schoonmaakt is de schoonmaakkwaliteit omhoog geschoten en is die bewuste school ineens de schoonste van allemaal. BB Dienstverlening heeft gewoon echt verstand van schoonmaak en dat merk je aan alles. De medewerkers hebben hart voor de schoonmaak en voor onze school. En dat nog eens voor een vriendelijke prijs. Wat kan samenwerken met een schoonmaakbedrijf leuk zijn, nooit gedacht!”

Kies voor één aanspreekpunt

BB Dienstverlening B.V.
Scheepmakerstraat 6-C
2222 AC Katwijk

Tel: 071 – 40 85075
info@bbdienstverlening.nl

BB Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf uit Katwijk. We werken veel in de regio Leiden, Oegstgeest, Noordwijk en Wassenaar maar ook verder. We specialiseren ons in schoonmaak, glazen wassen, gevelreiniging en onderhoud aan vloeren. Zowel voor particulieren als bedrijven en VVE's.