Reguliere schoonmaak

Reguliere schoonmaak

Altijd schoon

Interieurverzorging betekent voor ons: alles schoon afleveren wat u schoongemaakt wilt hebben. Hieronder verstaan wij het schoonmaken van bureaus, tafels, lampen, stoel- en tafelpoten, vingerafdrukken van deuren verwijderen, ontkalken van toiletten en overig sanitair.

Bij reguliere schoonmaak neemt BB Dienstverlening de verantwoordelijkheid van u over en zorgt dat uw pand altijd schoon is. In overleg met uw wensen maken wij een schoonmaakplanning.

Onze medewerkers denken graag mee en waar mogelijk brengen zij verbeteringen aan in de schoonmaakplanning.

Zakelijk

Reguliere schoonmaak wordt vaak gebruikt voor kantoorpanden, scholen, winkels, appartementen etc.

Met ruim 100 medewerkers zorgt BB Dienstverlening wekelijks voor vele tevreden klanten en schone panden.

Particulier

BB Dienstverlening verzorgt de reguliere schoonmaak van vele woningen in de Bollenstreek. Dit kan van één tot twee keer per week tot soms slechts één keer per maand.

Vaak inclusief glasbewassing.

Wat wij binnen schoonmaken

Toiletten  •  Vloeren  •  Entree & Ontvangstruimte  •  Kantoren & Kantoorpanden  •  Spreekkamers  •  Winkels  •  Liften  •  Keukens &  •  Kantines  •  Garderobe  •  Vensters  •  Ramen  •  Patio

Maar we maken nog veel meer schoon! Laat het ons vertellen.

Vrijblijvende prijsaanvraag

Waarom BB Dienstverlening?

Vast en regelmatig aanspreekpunt

Ons doel is ieder gezamenlijk kwartaal contact te hebben. Onze mensen kijken actief mee in uw pand wat goed gaat en wat beter kan. Deze input geven ze door aan de binnendienst van BB Dienstverlening. Op basis van deze input evalueren we ieder kwartaal met u onze dienstverlening.

Professionals

Voor de uitvoering zijn er opgeleide en getrainde mensen in dienst. Zij zijn immers het visitekaartje van BB Dienstverlening. Verder kunnen wij u verzekeren dat wij alleen met duurzame A-klasse producten werken.

Betrouwbaar

We werken al meer dan 20 jaar in de schoonmaakbranche voor ruim 100 verschillende klanten. Klanten blijven gemiddeld langer dan 10 jaar bij ons. Wilt u van onze klanten horen wat ze van ons vinden? Dan brengen we u graag met hen in contact.

Onze slogan is: van BINNEN naar BUITEN, alles schoon!

BB Dienstverlening

U bent altijd tevreden!

Ervaringen van klanten

BB Dienstverlening
“Sinds BB Dienstverlening uit Katwijk een van onze scholen in Leiden schoonmaakt is de schoonmaakkwaliteit omhoog geschoten en is die bewuste school ineens de schoonste van allemaal. BB Dienstverlening heeft gewoon echt verstand van schoonmaak en dat merk je aan alles. De medewerkers hebben hart voor de schoonmaak en voor onze school. En dat nog eens voor een vriendelijke prijs. Wat kan samenwerken met een schoonmaakbedrijf leuk zijn, nooit gedacht!”

Kies voor één aanspreekpunt

BB Dienstverlening B.V.
Scheepmakerstraat 6-C
2222 AC Katwijk

Tel: 071 – 40 85075
info@bbdienstverlening.nl

BB Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf uit Katwijk. We werken veel in de regio Leiden, Oegstgeest, Noordwijk en Wassenaar maar ook verder. We specialiseren ons in schoonmaak, glazen wassen, gevelreiniging en onderhoud aan vloeren. Zowel voor particulieren als bedrijven en VVE's.