Glazenwasser Leiden

Glasbewassing – Glazenwasser

Voor zakelijke en particuliere markt

In Leiden krijgen vele huizen en bedrijfspanden reguliere glasbewassing van BB Dienstverlening. Leiden is naast Katwijk de thuisbasis van BB Dienstverlening. Onze profesionele glazenwassers komen uit Leiden en maken gebruik van omgekeerd osmose water voor een streeploos resultaat.

Onze glazenwassers gebruiken het speciale ‘Telewash” systeem. Met deze telescoopstelen met borstels wassen onze glazenwassers ramen tot wel 16 meter hoog. Handig voor kantoren en appartementen. Geen ladders meer nodig, wel zo veilig.

Het speciale ‘omgekeerd osmose’ water zorgt voor een streeploos resultaat. Nog hoger? Dat kan natuurlijk ook , dan maken we gebruik van hoogwerkers.

Met onze abonnementen zorgt u ervoor dat uw pand er altijd streeploos uitziet. Wilt u eenmalige glasbewassing, dat kan dat natuurlijk ook.

Bel ons direct op 070 40 85 075 dan komen we snel bij u langs. U kunt ook direct een geheel vrijblijvende prijsaanvraag doen.

Glasbewassing

Buitenramen • Binnenramen • ramen van deuren
Omgekeerd osmosewater voor streeploos resultaat
Zakelijke markt  •  Particuliere markt
Speciaal ‘Telewash’ systeem

Maar we maken nog veel meer schoon! Laat het ons vertellen.

Vrijblijvende prijsaanvraag

Waarom BB Dienstverlening?

Professionele glazenwassers

Voor de uitvoering zijn er opgeleide en getrainde mensen in dienst. Zij zijn immers het visitekaartje van BB Dienstverlening. Verder kunnen wij u verzekeren dat wij met A-klasse producten werken zoals die van Johnson Diversey.

Betrouwbaar

We werken al meer dan 20 jaar in de schoonmaakbranche voor ruim 100 verschillende klanten. Klanten blijven gemiddeld langer dan 10 jaar bij ons. Wilt u van onze klanten horen wat ze van ons vinden? Dan brengen we u graag met hen in contact.

Onze slogan is: van BINNEN naar BUITEN, alles schoon!

BB Dienstverlening

U bent altijd tevreden!

Ervaringen van klanten

BB Dienstverlening
“Sinds BB Dienstverlening uit Katwijk een van onze scholen in Leiden schoonmaakt is de schoonmaakkwaliteit omhoog geschoten en is die bewuste school ineens de schoonste van allemaal. BB Dienstverlening heeft gewoon echt verstand van schoonmaak en dat merk je aan alles. De medewerkers hebben hart voor de schoonmaak en voor onze school. En dat nog eens voor een vriendelijke prijs. Wat kan samenwerken met een schoonmaakbedrijf leuk zijn, nooit gedacht!”

Kies voor één aanspreekpunt

BB Dienstverlening B.V.
Scheepmakerstraat 6-C
2222 AC Katwijk

Tel: 071 – 40 85075
info@bbdienstverlening.nl

BB Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf uit Katwijk. We werken veel in de regio Leiden, Oegstgeest, Noordwijk en Wassenaar maar ook verder. We specialiseren ons in schoonmaak, glazen wassen, gevelreiniging en onderhoud aan vloeren. Zowel voor particulieren als bedrijven en VVE's.