Corona artikelen

Artikelen om COVID 19 tegen te gaan

Online te bestellen

BB Dienstverlening kunt u de volgende artikelen bestellen via het formulier. We nemen contact met u op en zorgen dat de bestelling bij u wordt geleverd.

Handgel

Iedere bezoeker van uw pand kan met deze reiningingsgeld eenvoudig de handen ontsmetten.

 

Mondkapje met logo

Heeft u medewerkers die een mondkapje moeten dragen? Wij verzorgen fijn zittende mondkapjes met het logo van uw bedrijf.

Desinfecteren

Wilt u een ruimte, omgeving of kantoor desinfecteren? Dat kun u bij ons terecht.

Met onze apparatuur kunnen wij grote oppervlaktes in korte tijd desinfecteren. Handig voor als u een bijeenkomst hebt met meerdere gasten.

Online bestellen

BB Dienstverlening

U bent altijd tevreden!

Ervaringen van klanten

BB Dienstverlening
“Sinds BB Dienstverlening uit Katwijk een van onze scholen in Leiden schoonmaakt is de schoonmaakkwaliteit omhoog geschoten en is die bewuste school ineens de schoonste van allemaal. BB Dienstverlening heeft gewoon echt verstand van schoonmaak en dat merk je aan alles. De medewerkers hebben hart voor de schoonmaak en voor onze school. En dat nog eens voor een vriendelijke prijs. Wat kan samenwerken met een schoonmaakbedrijf leuk zijn, nooit gedacht!”

Kies voor één aanspreekpunt

BB Dienstverlening B.V.
Scheepmakerstraat 6-C
2222 AC Katwijk

Tel: 071 – 40 85075
info@bbdienstverlening.nl

BB Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf uit Katwijk. We werken veel in de regio Leiden, Oegstgeest, Noordwijk en Wassenaar maar ook verder. We specialiseren ons in schoonmaak, glazen wassen, gevelreiniging en onderhoud aan vloeren. Zowel voor particulieren als bedrijven en VVE's.