Bekijk onze nieuwe bedrijfsvideo

Met trots tonen wij u als oud winnaar van de Duurzaamheidsprijs 2016/2017 alsnog deze korte impressie gemaakt van de activiteiten van BB Dienstverlening uit de Duin en Bollenstreek. 

Onze diensten

Schoonmaak

Glazenwasser

Gevelreiniging

Duurzaam schoonmaakbedrijf

Bij BB Dienstverlening staat ‘duurzaamheid’ hoog in het vaandel. Het betekent niet alleen dat er met duurzame materialen en producten wordt gewerkt.

Maar ook de methoden zijn duurzaam. Zo zorgt dit ervoor dat medewerkers meer plezier in hun werk hebben en daardoor betere kwaliteit leveren.

Het belangrijkste voor BB Dienstverlening is een duurzame relatie met haar klanten. daarom is er regelmatig contact om samen te kijken of alles naar wens gaat. Met als resultaat dat er in 2018 geen enkele klant is weggegaan bij BB Dienstverlening.

Persoonlijk contact

Drivende kracht achter BB Dienstverlening is John Mijnders. In totaal werken ruim 100 professionals dagelijks aan “uw eerste indruk”. Bij BB Dienstverlening staat persoonlijk contact centraal, dus al het personeel wordt opgeleid om mee te denken. Op deze manier krijgen John en zijn medewerkers veel nieuwe ideeën die zij graag met u bespreken.